Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén a DMTK II mellett, U14-es és U13-as korosztályaink léptek pályára.

- Megszorongatta a már bajnok Törökbálintot a DMTK II
- Fontos pontot szerzett az U14 Soroksáron
- U13-asaink vereséget szenvedtek a REAC ellen

Felnőtt II:
Dunaharaszti MTK II - Törökbálint 2-3 (2-2)
Gólszerzőnk: Pataki 5.p, 6.p
DMTK II: Sófalvi, Egyed R., Szabó P., Gosztonyi, Pongrácz, Sajgó, Olasz (Debreczeni 67.p), Dezső (Keszthelyi 67.p), Kanizsai, Varga G., Pataki (Kucsma 46.p)
Második számú felnőtt csapatunk a már bajnok Törökbálintot látta vendégül vasárnap. Pataki az 5. percben egy lecsorgó után talált a kapuba, majd egy perccel később egy 20 méteres bombagóllal duplázta meg előnyünket. A félidő hajrájában Auer előbb szabadrúgásból, majd egy szöglet után fejjel szerzett gólt, így 2-2-vel zárult a játékrész.
Fordulást követően többször is eldönthettük volna a három pont sorsát, azonban a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Ezt megbüntette a vendég gárda, mert a 88. percben egy gyors kontra végén Németh K. révén megszerezték a három pontot.

U14:
Soroksár - Dunaharaszti MTK 2-2 (1-2)
Gólszerzőink: Mikó 28.p, Bányai 36.p (öngól)
DMTK: Nagy L., Berecz, Pál, Pete, Bráda, Seres, Bihari, Batiz (Deák 41.p), Szabó Á. (Ződi S. 56.p), Mikó, Földi
U14-eseink igazi rangadót vívtak a Soroksárral. A vezetést a hazaiak szerezték meg Farkas M. révén, ám a 28. percben Mikó egyenlített, majd Bányai öngóljával már az előny is nálunk volt. Fordulást követően Kovács M. egyenlített és ezután mindkét csapat szerette volna eldönteni a találkozót, de újabb gól már nem született ezen az összecsapáson.

U13:
REAC Sportiskola SE - Dunaharaszti MTK 11-0
DMTK: Szegvári, Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Gerencsér, Kovacsik, György T., Fekete I., Zelovics, Csizek, Horváth D., csereként pályára lépett: Balogh T., Száva, Pap Á.
U13-asaink a REAC otthonában léptek pályára hétvégén. Sajnos, ezen a mérkőzésen sok esélyünk nem volt a pontszerzésre, mert a hazaiak 11 találatára egyszer sem tudtunk válaszolni.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...