4-0-ra nyertünk Dunavarsányban

Szerda délután pótolta be első számú felnőtt csapatunk a Dunavarsány ellen elmaradt mérkőzését.

A mieink már az első percekben támadólag léptek fel. A 7. percben Gulyás egy szögletet tekert kapura, amit Kovács T. bravúrral öklözött a mezőnybe.
A 11. percben Balázs R. robogott el a jobbszélen, majd középre passzolt, ahol Tóth Gy. érkezett és a hosszú alsóba továbbított. 0-1!
A 13. percben újra Tóth Gy. próbálkozott, azonban egy blokkoló lábról szögletre pattant a játékszer.
A 18. percben Bata távolról lőtt a kapunk fölé.
A 30. percben Wágner-Simon-Tóth Gy. volt a labda útja és végül fiatal támadónk lövése szállt fölé.
A 32. percben Balázs R. balról cselezett befelé, majd nagy erejű lövése a felső lécen csattant, ahonnan Simon elé pattant a játékszer, ő pedig nem teketóriázott, 13 méterről bombázott a hosszú felsőbe. 0-2!                     
Néhány perccel később egy jobb oldali beadást Meiszter fejelt mellé.
Fordulást követően is a DMTK volt a veszélyesebb. A 49. percben Simon lövését ütötte ki Kovács T., a lepattanót Szmola 20 méterről kevéssel a kapu fölé lőtte.
Az 55. percben Bihari ugratta ki remekül Batát, akinek közeli lövését Palásthy bravúrral védte. Válaszképp Szalai beadását Simon fejelte kapura, ám Kovács T. lehúzta a játékszert.
A 67. percben Novák 16 méteres kísérlete tévesztett célt. A 72. percben Bata 17 méterről végezhetett el szabadrúgást, de fölé tekert.
A 73. percben Wágner hosszú indítására Simon indult el, betört a tizenhatoson belülre, és a hosszú alsóba helyezett. 0-3!
A 92. percben Simon szöktette Sajgót, és az U19-es keretből feljátszó fiatal labdarúgónk Kovács T. mellett a gólvonal mögé passzolt, megszerezve ezzel első gólját első számú felnőtt csapatunkban. 0-4!                       
A folytatásban újabb gól már nem született, így megérdemelt 4-0-s győzelmet arattunk és, mivel eközben a Vecsés döntetlent játszott Pilisen, újra nyílt lett a küzdelem az aranyéremért folytatott csatában.
A mieink legközelebb Gödöllőn, szombaton 17 órakor lépnek majd pályára.
Fémalk-Dunavarsány - Dunaharaszti MTK 0-4 (0-2)
Dunavarsány, vezette: Rabi J. (Csákó P., K. Szabó K.)
Dunavarsány: Kovács T., Meiszter (Valenta 83.p), Mag, Bata (Hacioglu 86.p), Králik (Csizmadia 58.p), Schmidtka, Sós, Sipos, Harangozó (Bihari 46.p), Novák, Kis R. (Kiss A. 80.p)
DMTK: Palásthy, Szalai, Wágner, Rétsági, Vitányi (Sajgó 88.p), Búrány (Kanizsai 83.p), Gulyás, Tóth Gy. (Pataki 83.p), Szmola, Balázs R. (Szántó 46.p), Simon
Gólszerzők: Tóth Gy. 11.p, Simon 32.p, 73.p, Sajgó 92.p
Sárga lapok: Králik 9.p, Novák 31.p, Kis R. 71.p ill. Wágner 91.p
Schön László vezetőedző: "Megvan az újabb győzelem. Gratulálok a csapatnak, mert egy jól szervezett Dunavarsány ellen sikerült nyernünk. Igaz, hogy ennek a mérkőzésnek voltak fordulópontjai mind az első, mind a második félidőben, de ezekből most mi jöttünk ki jobban. Célunk a hátralévő három találkozó megnyerése!"
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...