5-0-ra nyertünk a Cso-Ki ellen

A Pest megyei I. osztály huszonhetedik fordulójában a Cso-Ki-t látta vendégül első számú felnőtt csapatunk.

Az 5. percben Szmola szabadrúgása után fejelte ki az egyik védő a labdát, ami így lett volna jó Rétságinak, ám vele szemben szabálytalankodott ellenfele. A 17 méterről megítélt szabadrúgás mögé Simon állt és nagy erővel bombázott a bal felsőbe. 1-0!
A 9. percben Tóth Gy. szerzett labdát, majd futtából, 25 méterről lőtt, ám Daróczi védeni tudott.
A 26. percben Búrány indította meg a balszélen futó Vitányit, aki egy csellel átverte védőjét, majd középre adott, ahol Szmola érkezett és 13 méterről, a hosszú alsóba helyezett. 2-0!                                                           
A 29. percben Simon tálalt Tóth Gy. elé, ám mielőtt fiatal támadónk lőhetett volna, Lázár becsúszva szögletre tisztázott.
A 33. percben Ocztos távolról lőtt a kapunk mellé.
Fordulást követően sem változott a játék képe, a mieink támadtak, a Cso-Ki pedig gyors ellentámadásokra rendezkedett be. Az 53. percben Szalai beadását Daróczi ütötte Balázs R. elé, akinek kapáslövése a kapu fölé szállt.
A 70. percben Balázs R. robogott el a jobb oldalon, majd középre gurított, ahol Simon védőit megelőzve tüzelt a kapuba. 3-0!
Alig telt el újabb két perc, amikor Szántó indult meg Tóth F. indításával a kapu felé, Daróczi egészen távolra futott ki kapujából és buktatta Szántót, ám a labda így lett jó Simonnak, ő pedig 35 méterről az üresen maradt kapuba tekert. 4-0!
A 77. percben Ocztos kaszálta el Patakit, amiért a játékvezető egyből piros lapot adott neki, így tíz főre fogyatkoztak vendégeink. A 79. percben Szalai beadása után Szántó próbálkozott, azonban Daróczi a helyén volt.
A 84. percben Pataki húzta meg a jobbszélen, középre emelt, ám Simon lövését ezúttal Daróczi megfogta.
A 90. percben Szalai jobbról cselezett befelé, majd a tizenhatos vonaláról, ballal, a jobb felső sarokba tekert. 5-0!
A folytatásban másra már nem maradt idő, így megérdemelt, 5-0-s győzelmet arattunk.
Csapatunk legközelebb szerdán, 17:30-kor Dunavarsányban pótol majd be egy korábbról elhalasztott mérkőzést, szombaton pedig Gödöllőn lépünk pályára.
Dunaharaszti MTK - Cso-Ki Sport 5-0 (2-0)
Dunaharaszti, vezette: Hagymási A. (Lichtenberger I., Korsós P.)
DMTK: Palásthy, Szalai, Wágner, Rétsági, Vitányi (Sajgó 81.p), Tóth F., Búrány, Tóth Gy. (Balázs R. 46.p), Szmola (Pataki 72.p), Kanizsai (Szántó 46.p), Simon
Cso-Ki: Daróczi, Németh Á., Kator, Lédermayer, Ocztos, Gyurok, Horváth P., Zalaegerszegi (Tóth-Zsiga 55.p), Vámos, Lázár, Mészáros D. (Létai 70.p)
Gólszerzők: Simon 5.p, 70.p, 74.p, Szmola 26.p, Szalai 90.p
Sárga lapok: Tóth F. 87.p ill. Horváth P. 40.p, Lédermayer 49.p, Mészáros D. 50.p, Kator 64.p, Daróczi 74.p, Vámos 85.p
Kiállítva: Ocztos 77.p
Schön László vezetőedző: "Gratulálok a csapatnak a győzelemhez. Magabiztos játékkal értük el ezt a sikert. Mi végig becsületesen fogunk küzdeni azért, hogy jövőre képviselhessük magunkat az NB III-ban, amire nem csak mi lehetnénk büszkénk. Remélem más is hasonlóképpen gondolkozik."
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...