Gólzáporos döntetlen Veresegyházán

A Pest megyei I. osztály huszonhatodik fordulójában Veresegyházán lépett pályára első számú felnőtt csapatunk.

Még szinte el sem kezdődött a találkozó, máris vezettünk. A középkezdés után Gulyás előreívelt labdáját Tóth Gy. csúsztatta Simon elé, aki higgadtan helyezett a gólvonal mögé. 0-1!                                                             
A 9. percben Vitányi beadását Simon kevéssel lőtte mellé.
A 13. percben Számpor távoli kísérletét ütötte ki Scheilinger.
A 14. percben Szmola ugratta ki Kanizsait, aki a hálóba lőtt, azonban a játékvezető, les miatt, nem adta meg a gólunkat.
A 15. percben Simon beívelését Vitányi lőtte az oldalhálóba.
A 18. percben egy jobb oldali szabadrúgást tekert középre Grezner. A labdába senki nem ért bele, ami így a hosszú sarokban kötött ki. 1-1!
A 21. percben Szmola lövése után, a tizenhatoson belül az egyik védő kezéről pattant ki a labda, ám a játékvezető továbbot intett, csak úgy, mint két perccel később, amikor Tóth Györgyöt próbálta meg ellenfele felrúgni a kaputól 13 méterre...
A 24. percben Szmola szabadrúgását Rétsági fejelte a kapufára, a kipattanót pedig Búrány bólintotta a kapuba. 1-2!
Fordulást követően sem változott a játék képe, a mieink támadtak, míg a hazaiak pontrúgások után voltak veszélyesek.
Az 57. percben jó helyről jutott szabadrúgáshoz a Veresegyház. A lövés a sorfalról pattant a több méteres lesen áll Wiedermann elé, ő pedig a kapunkba lőtt, amit a játékvezető szabályos gólnak ítélt, így újra egyenlítettek a hazaiak. 2-2!
A 66. percben Vitányi lövése az egyik védő kezéről pattant vissza a mezőnybe, így jogos büntetőhöz jutottunk. A labda mögé Simon állt, de kísérletét Hosszú hárította.                                                                               
A 74. percben Szmola szöglete tekeredett át a hosszú oldalra, ahonnan Simon passzolt középre. Tóth Gy. első próbálkozása még levágódott, azonban a másodikat már a hálóba tüzelte. 2-3!                                   
A 93. percben jött a feketeleves. Sajgó vette el a labdát szabályosan Ondriktól, ám a játékvezető szabadrúgást ítélt a hazaiak javára. A pontrúgáshoz Cseri állt oda és 30 méterről, kiválóan találta el a játékszert, ami a bal sarokba vágódott. 3-3!
A folytatásban újabb gól már nem született, így 3-3-mal zárult az összecsapás. Jelenleg a Vecsés három ponttal vezeti előttünk a tabellát, de még mind a két csapatnak öt mérkőzése hátra van, így a lemaradásunk nem behozhatatlan.
Hétvégén a Cso-ki csapatát látjuk majd vendégül, ahol reméljük újra győzelemnek örülhetünk majd.
Veresegyház VSK - Dunaharaszti MTK 3-3 (1-2)
Veresegyház, vezette: Tóth Sz. (Ferenczi D., Weil L.)
Veresegyház: Hosszú, Kovács G., Balázs, Grezner (Maczkó 74.p), Farkas P., Egervári (Lakatos 77.p), Ondrik, Cseri, Számpor (Szép 63.p), Wiedermann, Pápai (Nagy A. 80.p)
DMTK: Scheilinger, Szalai, Rétsági, Gulyás, Búrány, Vitányi, Szmola, Tóth F., Kanizsai (Kun 70.p, Sajgó 83.p), Tóth Gy., Simon
Gólszerzők: Grezner 18.p, Wiedermann 57.p, Cseri 93.p ill. Simon 1.p, Búrány 24.p, Tóth Gy. 74.p
Sárga lapok: Grezner 60.p, Szép 71.p, Ondrik 93.p ill. Gulyás 34.p, Szmola 64.p, Vitányi 85.p
Schön László vezetőedző: "Nem sikerült megszereznünk zsinórban a tizenkettedik győzelmünket. Nehéz mérkőzést játszottunk, nehéz körülmények között. Ma olyan hibákat követtünk el elől és hátul, amiket eddig nem, de ez a futballban benne van. Csapatként kezdtük el a tavaszt és csapatként is fejezzük be az idényt. Van még hátra öt forduló, a bajnokságnak akkor lesz vége. Ma sajnos vesztettünk két pontot, de remélem, a végén nyerünk egy bajnokságot!"
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...