Visszatérhetnek a nézők a lelátókra

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor pénteken bejelentette: koronavírus ellen immár négymillió embert oltottak be idehaza. Ez egyben azt jelenti, hogy a korábbi hírnek megfelelően szombattól látogathatóak a sportesemények a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek.

Csakúgy, mint a többi sportegyesület, hosszú ideje szurkolóit nélkülözve kénytelen játszani a Dunaharaszti MTK is, így nagy öröm számunkra, hogy a hétvégétől újra szurkolók előtt játszhat csapatunk. Tekintve, hogy a beoltottak száma mára elérte a kormány által kitűzött négymilliós határt, újabb, könnyítő intézkedések lépnek életbe szombattól.
A döntés értelmében újra megnyílnak a stadionok kapui.
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények újra nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte, amit a személyi igazolvánnyal együtt kell bemutatni majd a pályák pénztárainál.
Labdarúgó mérkőzésen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. Fontos információ, hogy minden egyesület maga dönthet arról, hogy a folytatásban nézők előtt vagy továbbra is zárt kapuk mögött folytatja a szereplését. 
Sportrendezvényeken a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek, azonban a rendelkezés ellenére mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a sportlétesítmények területén.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...