5-1-es győzelem a Százhalombattával szemben

A Pest megyei I. osztály huszonötödik fordulójában a tizenötödik helyen álló Százhalombattát látta vendégül első számú felnőtt csapatunk.

Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen a 3. percben Tóth Gy. szerzett labdát a vendég tizenhatos előtt, tolt egyet rajta, majd nagy erővel a hálóba bombázott. 1-0!
A válasz gyorsan és váratlanul érkezett, hiszen a középkezdés után, Klátyik kapott egy hosszú indítást, betört a tizenhatoson belülre és ballal, a rövid alsóba helyezett. 1-1!                                                                      
A gyors gólváltást követően, fokozatosan vettük át a találkozó irányítását. A 8. percben Tóth Gy. beívelését Simon lőtte kapura, azonban Erős hárított.
A 13. percben Vitányi beadását, egy átvétel után lőtte fölé Tóth Gy.
A 24. percben Simon vette át a játékszert a tizenhatoson belül és Vitányi elé gurított, aki 15 méterről a hosszú sarokba lőtt. 2-1!
A 27. percben egy élesen belőtt szabadrúgásba senki nem ért bele, ami néhány centivel szállt el a kapunk mellett.
A 32. percben Pataki-Simon-Pataki volt a labda útja. Fiatal támadónk a kényszerítő után tört be a tizenhatoson belülre, majd estében a kapufára lőtt, ahonnan a mezőnybe pattant a játékszer.
A 40. percben Szmola távoli kísérlete tévesztett célt.
A 45. percben Horváth B. lőtt fölé, majd az ellentámadás végén Simon lövését védte Erős.
Fordulást követően sem változott a játék képe, továbbra is a DMTK irányította a meccset.
Az 58. percben Tóth Gy. távolról lőtt fölé.
A 62. percben Szalai indult el a jobb oldalon, majd jó 20 méterről a kapufára bombázott, ahonnan megint kifelé pattant a labda. Még ugyanebben a percben jártunk, amikor Szalai tálalt Tóth Gy. elé, aki erősen passzolt középre, ott pedig Simon érkezett és senkitől sem zavartatva a léc alá helyezett. 3-1!
A 64. percben Rebők próbálkozását könnyedén védte Palásthy.
A 78. percben Simon passzolt Tóth Gy. elé, aki egyből indította a védők mögül induló Vitányit, ő pedig higgadtan helyezett a gólvonal mögé. 4-1!
A 82. percben Gulyás 20 méteres szabadrúgását Erős bravúrral ütötte az alapvonal mögé.
A megítélt sarokrúgás után, Gulyás emelt középre jobbról, ahol Tóth Gy. emelkedett a legmagasabbra és a léc alá bólintott. 5-1!
A folytatásban újabb gól már nem született, így meggyőző játékkal, 5-1-re nyertünk a Százhalombatta ellen.
A Dunaharaszti legközelebb jövő hét vasárnap, 16:30-kor Veresegyházán lép pályára, ahol reményeink szerint, már újra nézők előtt játszhatnak a csapatok.
Dunaharaszti MTK - Százhalombattai LK 5-1 (2-1)
Dunaharaszti, zárt kapuk mögött, vezette: Kálé E. (Kányási I., Fuhrmann P.)
DMTK: Palásthy, Szalai, Rétsági, Gulyás, Búrány, Vitányi (Sajgó 80.p), Szmola, Tóth F., Tóth Gy. (Németh B. 84.p), Pataki (Kanizsai 60.p), Simon
Százhalombatta: Erős, Pete, Schneider, Farkas T., Quanaj (Spáczai 63.p), Lakatos (Sipos 80.p), Horváth B., Klátyik, Somogyi (Győri 70.p), Rebők, Lak
Gólszerzők: Tóth Gy. 3.p, 83.p, Vitányi 24.p, 78.p, Simon 62.p ill. Klátyik 4.p
Sárga lapok: Lakatos 39.p, Rebők 65.p
Schön László vezetőedző: "Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Már a 3. percben gólt szereztünk, viszont egy perccel később egyenlített ellenfelünk. Ez megzavart minket, kapkodóvá vált a játékunk, rengeteg rossz döntést hoztunk. A második játékrészben más arcát mutatta a csapat, igaz, hogy ekkor is voltak hibák, de a mérkőzést végig uralva, magabiztos győzelmet arattunk, egy bátran futballozó Százhalombatta ellen. Gratulálok a csapatnak a zsinórban megszerzett tizenegyedik győzelméhez!"
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...