3-0-ra nyertünk a Gödöllő ellen

Első számú felnőtt csapatunk szerdán pótolta be a korábban elhalasztott Gödöllő elleni mérkőzését.

Jól kezdtek a mieink, hiszen már a 4. percben vezetéshez jutottunk: egy hazapasszolt labdát Farkas M. kapus vett át rosszul, az erőszakos Tóth Gy. pedig megszerezte tőle a játékszert és Simon elé tálalt. A berobbanó Simon 13 méterről, védője szorításában helyezett a bal alsó sarokba. 1-0!
A gyorsan szerzett gól meghozta a DMTK önbizalmát és egyre másra alakítottuk ki a helyzeteket. Az 5. percben Tóth Gy. vett át egy labdát, majd 15 méterről a léc fölé bombázott.
A 16. percben Szmola kicsiben végzett el egy szabadrúgást. Simon kapta a labdát, aki visszagurított Búrány elé, azonban az ő lövése célt tévesztett.
A 30. percben egy bedobást vett le Tóth Gy., majd ragyogó ütemben gurított középre, ahol Vitányi kiváló megoldást választva, kapásból tüzelt a rövid felsőbe. 2-0!
És még nem volt vége! A 43. percben Vitányi cselezgetett a jobb oldalon, egy köténnyel átverte védőjét és középre gurított. Tóth Gy. próbálkozását Farkas M. még kiütötte, ám a lecsorgót Simon a gólvonal mögé vágta. 3-0!
A második játékrész nagy része már a mezőnyben folyt, csak ritkán jutottak el lövőhelyzetig a csapatok.
A 65. percben Koziorowski indította meg Mudrochot, akinek közeli lövését Palásthy szép vetődéssel hárította. Egy perccel később Milkó tekert kapura, de Palásthy ismét résen volt.
A 72. percben egy szöglet utáni kavarodás végén, Simon mentett a gólvonalról.
Két perccel később Gulyás D. beadását Mudroch fejelte kapura, viszont Palásthy könnyedén védett.
A 78. percben Szmola lövését hárította Farkas M.
A folytatásban újabb gól már nem született, így a játékot végig uralva, magabiztos, 3-0-s sikert aratott a DMTK.
Csapatunk legközelebb szombaton, 16:30-kor a Százhalombattát látja vendégül, ahol reméljük újabb fontos pontokkal gazdagodunk majd.
Dunaharaszti MTK - Gödöllői SK 3-0 (3-0)
Dunaharaszti, zárt kapuk mögött, vezette: Tóth Cs. (Suba Z., Erdélyi Á.)
DMTK: Palásthy, Szalai, Tóth F., Gulyás M., Búrány, Vitányi (Sajgó 83.p), Szmola, Balázs R. (Kanizsai 54.p), Szántó (Pataki 77.p), Tóth Gy., Simon
Gödöllő: Farkas M., Hevesi, Nagy B., Milkó (Halmos 71.p), Maródi (Munkácsi 46.p), Koziorowski (Kiss D. 88.p), Richter, Vonnák (Nagy T. 78.p), Mudroch (Sóss 88.p), Tóth-Ilkó, Gulyás D.
Gólszerzők: Simon 4.p, 43.p, Vitányi 30.p
Sárga lap: Balázs R. 19.p
Schön László vezetőedző: "Az első félidőben nagyszerűen futbalozott a csapat. Végre jól használtuk ki a lehetőségeket, ennek is köszönhetően úgy gondolom, eldöntöttük a mérkőzést. A második játékrészben több fiatal is lehetőséget kapott és magabiztos játékkal megszereztük zsinórban a tizedik győzelmünket!"
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...