Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

A mögöttünk hagyott hétvégén U15-öseinken kívül, minden csapatunk pályára lépett.

- Második helyen zárta az alapszakaszt a DMTK II
- Magabiztos U19-es és U17-es siker
- Kikapott az U14, az U13 és az U12 is

Felnőtt II:
Szigetcsép SC - Dunaharaszti MTK II 1-4 (0-1)
Gólszerzőink: Keszthelyi 26.p, Pataki 77.p, Debreczeni 81.p, Hegyes Z. 89.p
DMTK II: Sófalvi, Gosztonyi (Kanizsai 46.p), Pongrácz, Kucsma (Dezső M. 46.p), Németh B. (Sajgó 46.p), Hegyes Z., Varga G., Pataki, Debreczeni, Keszthelyi, Erdei (Olasz 46.p)
Második számú felnőtt csapatunk Szigetcsépen lépett pályára. A 26. percben Keszthelyi révén szereztünk vezetést. A második játékrészben egyenlítettek a hazaiak, ám a 77. percben Pataki góljával ismét nálunk volt az előny. A 81. percben Debreczeni, majd a 89. percben Hegyes Z. is betalált, így 4-1-re győztünk. Ezzel a sikerrel a második helyen zárta a DMTK II a bajnokság alapszakaszát. A folytatásban a Törökbálint, a Sóskút, a Szigetszentmárton és a DMTK II a Felsőházban szerepel majd, ahol minden csapat játszik mindenkivel két-két mérkőzést, vagyis a mieinkre még hat tétmérkőzés vár tavasszal.

U19:
Dunaharaszti MTK - Balatonfüredi UFC 8-1 (2-0)
Gólszerzőink: Madarász 35.p, 70.p, Bugovics Á. 39.p, Olasz 50.p, 58.p, Sajgó 65.p, Erdei 71.p, 80.p
DMTK: Horváth P., Bugovics Á. (Nádas 68.p), Gosztonyi, Szabó P. (Boros 46.p), Sajgó, Erdei, Kun N., Olasz (Glázer 65.p), Kanizsai, Madarász, Németh B.
U19-eseink a Balatonfüredet látták vendégül szombaton. A találkozót már az első perctől a DMTK irányította. A 35. percben Madarász révén szereztünk vezetést, majd Bugovics Á. góljával lett megnyugtató az előnyünk. A második játékrészben Madarász még egyszer, valamint Olasz és Erdei kétszer-kétszer, míg Sajgó egy alkalommal volt eredményes, amire a vendégek mindössze egyszer válaszoltak, így 8-1-re nyertünk.

U17:
Dunaharaszti MTK - Balatonfüredi UFC 6-2 (3-1)
Gólszerzőink: Vámos 9.p, 21.p, 46.p, Koller B. 13.p, Csörgő 79.p, 84.p
DMTK: Győri, Király, Piri B., Kovács B. (Csörgő 22.p), Vámos (Tordai 76.p), Dezső, Tóth Zs. (Fekete R. 76.p), Bedő (Szilágyi B. 67.p), Olajos, Koller B., Karsádi
U17-eseink szintén a Balatonfüreddel találkoztak szombaton. Ezen a mérkőzésen a mieink domináltak. Vámos háromszor, Csörgő kétszer, Koller B. pedig egyszer talált be a látogatók hálójába, amire két alkalommal érkezett válasz, így 6-2-re nyertük meg az összecsapást.

U14:
Főnix-Gold FC - Dunaharaszti MTK 3-1 (3-1)
Gólszerzőnk: Szabó M. 31.p
DMTK: Nagy L., Pál, Pete, Bráda, Seres (Batiz 67.p), Bihari, Szabó M. (Berecz 60.p), Szabó Á., Deák, Mikó, Földi
U14-eseink igazi rangadót vívtak szombaton. A harmadik helyen álló Főnix otthonában léptek pályára a mieink és a hazaiak a 22. percre már két góllal vezettek. A 31. percben Szabó M. révén szépítettünk, de a szünet előtt újra a fehérváriak voltak eredményesek. A folytatásban mindent megtett a DMTK a felzárkózásért, azonban újabb gól már nem született, 3-1-es vereséget szenvedtünk.

U13:
Ferencvárosi TC - Dunaharaszti MTK 15-0 (8-0)
DMTK: Szegvári, Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Bodó, Gerencsér, Koller B., György T., Imricsák, Lengyel, Zelovics, csereként pályára lépett: Nagy Á.
A listavezető Ferencvárossal szemben sok babér nem termett a mieinknek, mert a hazaiak tizenöt találatára egyszer sem sikerült válaszolnunk.

U12:
Ferencvárosi TC - Dunaharaszti MTK 8-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Kertész 60.p
DMTK: Kollár K., Nagy-Kúti, Madurovicz, Fekete I., Pap Á., Kovács N., Kertész, Csizek, Kovacsik, csereként pályára lépett: Pogány, Béres
U12-eseink szintén az FTC vendégei voltak szombaton. Az első félidőben egy alkalommal lőtt a kapunkba a hazai gárda, ám a fordulást követően újabb hét találatot jegyezhettek, amire mi a legvégén Kertész révén válaszoltunk, így 8-1-re kikaptunk.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...