Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén az U14-eseken és az U13-asokon kívül, minden korosztályunk pályára lépett.

- Már 12 (!) mérkőzés óta veretlen a DMTK II
- Kikapott az U17 és az U19 is a Soroksártól
- 1-0-ra nyert az U15
- U12-es siker a Soroksár ellen

Felnőtt II:
Bugyi SE II - Dunaharaszti MTK II 0-6 (0-3)
Gólszerzőink: Erdei 15.p, 37.p, Hegyes 45.p, 63.p, 83.p (az elsőt 11-esből), Pataki 49.p
DMTK: Sófalvi, Egyed (Keszthelyi 46.p), Szabó P. (Debreczeni 46.p), Gosztonyi (Dezső 46.p), Pongrácz, Hegyes, Sajgó, Németh B. (Kanizsai 46.p), Varga G., Pataki, Erdei (Kucsma 46.p)
Második számú felnőtt csapatunk ezúttal a Bugyi II vendége volt. A gólgyártyást a fiatal Erdei kezdte meg, aki előbb fejjel, majd lábbal is a kapuba talált. Szünet előtt Hegyes büntetőjével már 3-0-ra vezettünk. Fordulást követően sem változott a játék képe Hegyes újabb kettő, valamint Pataki egy góljával kialakítottuk a 6-0-s végeredményt. Ezzel a sikerrel megerősítette második helyét a tabellán a DMTK II és már 12 (!) mérkőzés óta tart a keret veretlenségi sorozata!

U19:
Soroksár SC - Dunaharaszti MTK 1-0 (1-0)
DMTK: Horváth P., Karsádi, Bugovics, Gosztonyi, Szabó P., Glázer (Nádas 75.p), Erdei, Kun, Kanizsai, Madarász, Németh B.
A listavezető Soroksár otthonában léptek pályára U19-eseink szombat délelőtt. A találkozó 37. percében került előnybe a hazai együttes József D. révén. A második játékrészben igazi ki-ki küzdelem folyt a pályán, amiből a hazaiak jöttek ki jobban, mert újabb gól már nem született, így 1-0-s vereséget szenvedtünk.

U17:
Soroksár SC - Dunaharaszti MTK 4-1 (1-1)
Gólszerzőnk: Kovács B. 41.p
DMTK: Győri, Olajos, Csörgő (Tordai 62.p), Kovács B., Vámos, Dezső, Bedő, Tóth Zs., Koller B., Olasz, Szilágyi B. (Piri 56.p)
U17-eseink szintén a Soroksár vendégei voltak szombaton. A vezetést a hazaiak szerezték meg a 14. percben Vörös révén, ám a félidő vége előtt Kovács B. góljával egyenlítettünk.
A második játékrészben a helyzeteivel jobban sáfárkodó hazaiak újabb három gólt szereztek, úgy, hogy ezekre egyszer sem tudtunk válaszolni.

U15:
Dunaharaszti MTK - Érdi VSE 1-0 (0-0)
Gólszerzőnk: Csörgő 55.p
DMTK: Nagy L., Csörgő, Bedő, Kozma (Földi 70.p), Bednanics, Zsidai, Bráda, Fekete R., Olajos, Mikó (Aczberger 41.p), Bárány
U15-öseink az Érdet látták vendégül vasárnap. Kiegyenlített csata folyt a pályán és az első félidőben egyik csapat sem talált a kapuba. A második játékrész elején Csörgő révén megszereztük a vezetést, amit meg is tartottunk a lefújásig, így 1-0-ra nyertünk.

U12:
Dunaharaszti MTK - Soroksár SC 1-0 (0-0)
Gólszerzőnk: Nagy-Kúti 51.p
Kiállítva: Gerencsér 34.p
DMTK: Pogány, Madurovicz, Fekete I., Pap Á., Kovács N., Gerencsér, Kertész, Csizek, Kovacsik, csereként pályára lépett: Nagy-Kúti, Nagy Á., Kollár K.
U12-eseink a Soroksárt látták vendégül szombat délután. Nagy csata folyt a pályán szinte végig, kiegyenlített meccset játszott a két gárda. Az 51. percben Nagy-Kúti góljával szereztünk vezetést, amit meg is tartottunk egészen a lefújásig és ezzel újabb három ponttal gazdagodott csapatunk.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...