Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Hétvégén második számú felnőtt csapatunk mellett, U17-eseink és U12-eseink léptek pályára.

- 7-3-ra nyert a DMTK II a második Sóskút ellen
- Szoros meccsen kapott ki az U17
- 4-1-re győzött Szentendrén az U12

Felnőtt II:
Dunaharaszti MTK II - Sóskúti SBKE 7-3 (4-2)
Gólszerzőink: Pataki 20.p, 41.p, 46.p, Keszthelyi 28.p, Sajgó 37.p, 63.p, Vitányi 60.p
DMTK: Sófalvi, Szabó P. (Gosztonyi 64.p), Pongrácz, Kucsma (Vitányi 46.p), Hegyes, Keszthelyi (Dezső 46.p), Sajgó, Németh B., Madarász (Debreczeni 66.p), Pataki (Varga G. 55.p), Kanizsai
A második helyen álló Sóskút Szántó szabadrúgásával már az 5. percben vezetéshez jutott. A 20. percben Pataki révén előbb egyenlítettünk, majd Keszthelyi fejesével már nálunk volt az előny. A 33. percben Mikei egy sarokrúgást követően egalizált.
A félidő vége előtt előbb Sajgó, majd Pataki volt újra eredményes, így 4-2-vel fordultunk. A szünetet követően Pataki megint betalált és ezzel végképp eldőlt a három pont sorsa. Ettől függetlenül a folytatásban is estek újabb gólok: a 60. percben Vitányi, a 63. percben újra Sajgó volt eredményes, amire a 78. percben Varga Gy. még válaszolt, így alakult ki a 7-3-as végeredmény.
Kiválóan játszott a csapat ezen a mérkőzésen, hiszen az idősebbek és a fiatalok megfelelően egészítették ki egymást a pályán és egy élvezetes meccsen vagyunk túl. Több U19-es (Szabó P., Sajgó, Németh B., Madarász, Kanizsai, Gosztonyi) és egy U17-es labdarúgónk (Dezső) is pályára lépett, ami külön öröm, hiszen ezekkel az összecsapásokkal a srácok már elkezdték szokni a felnőtt futballt.
Reméljük a jövő heti két mérkőzésen hasonló játékkal tudunk elő rukkolni és akkor a rájátszásban feljebb kapaszkodhatunk majd a dobogón!

U17:
Dunaharaszti MTK - Ikarus-Maroshegy 1-2 (0-2)
Gólszerzőnk: Tóth Zs. 85.p
DMTK: Győri, Bedő, Kovács B. (Tordai S. 88.p), Vámos, Dezső, Tóth Zs., Karsádi, Koller B., Olasz, Olajos, Szilágyi B. (Fekete R. 58.p)
U17-eseink a harmadik helyen álló Maroshegyet látták vendégül. A találkozó első félideje kiegyenlített játékot hozott, ám a szünet előtt előbb Kovács F., majd Takács G. a kapunkba talált.
Fordulást követően a mieink mindent megtettek a felzárkózás reményében. Több lehetőségünk is volt, melyek közül egyet, Tóth Zs. révén értékesítettünk, de ezúttal ez kevésnek bizonyult, mert így is 2-1-re kikaptunk.

U12:
Dunakanyar SE-Szentendre - Dunaharaszti MTK 1-4 (0-2)
Gólszerzőink: Csizek 1.p, Kovács N. 30.p, Kovacsik 42.p, 51.p
DMTK: Kollár K., Nagy-Kúti, Madurovicz, Pap Á., Kovács N., Gerencsér, Kertész, Csizek, Kovacsik, csereként pályára lépett: Pogány M., Nagy Á.
Kiválóan kezdett U12-es csapatunk vasárnap délelőtt Szentendrén, hiszen Csizek révén már az 1. percben megszereztük a vezetést. A félidő vége előtt Kovács N. tette megnyugtatóvá előnyünket.
Fordulást követően Kovacsik duplájával végképp eldőlt a három pont sorsa, Salacz büntetőből szerzett találata ezúttal az eredmény kozmetikázására volt elegendő hazai oldalról, mert 4-1-re nyertünk és már az ötödik helyen állunk a tabellán!

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...