Utánpótlás hírek - hétvégi eredmények

Ezen a hétvégén három csapatunk az U19, az U15 és az U12 lépett pályára.

- Kikaptak U19-eseink a Főnixtől
- 3-0-ra győzött az U15
- Gólzáporos U12-es siker a BVSC ellen

U19:
Főnix-Gold FC - Dunaharaszti MTK 6-2 (2-2)
Gólszerzőnk: Olasz 19.p, 45.p
DMTK: Horváth P., Boros (Győri 63.p), Bugovics, Gosztonyi, Szabó P. (Tóth Zs. 69.p), Dezső, Sajgó, Kun N., Olasz, Kanizsai, Németh B. (Glázer 79.p)
U19-eseink a Főnix vendégei voltak szombaton délelőtt. A hazaiak korán két gólos előnyre tettek szert, azonban Olasz duplájával még a szünet előtt egyenlítettünk.
A második játékrészben már a hazaiak akarata érvényesült, akik újabb négy alkalommal találtak a kapunkba, de ezekre a gólokra nekünk nem volt válaszunk, így 6-2-re kikaptunk.

U15:
Dunaharaszti MTK - Csepel FC 3-0 (1-0)
Gólszerzőink: Fekete R. 30.p, Aczberger 54.p, Mikó 71.p
DMTK: Nagy L., Csörgő, Tóth R., Bedő, Bednanics, Zsidai, Bráda (Mikó 41.p), Fekete R., Seres (Aczberger 41.p), Olajos, Bárány
U15-öseink a sereghajtó Csepelt látták vendégül vasárnap. A mieink Fekete R. góljával kerültek előnybe az első félidőben, majd fordulást követően Aczberger és Mikó is eredményesnek bizonyult, amivel kialakult a 3-0-s végeredmény.

U12:
Dunaharaszti MTK - BVSC-Zugló 6-1 (3-0)
Gólszerzőink: Kertész 2.p, Fekete I. 12.p, 18.p, Kovacsik 45.p, Garamgaibaatar-Szondy 56.p (öngól), Csizek 59.p
DMTK: Pogány, Madurovicz, Fekete I., Pap Á., Kovács N., Gerencsér, Kertész, Csizek, Kovacsik, csereként pályára lépett: Nagy-Kúti, Nagy Á., Kollár
U12-eseink a BVSC-t látták vendégül vasárnap délelőtt. Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen Kertész egy, valamint Fekete I. duplájával a félidőben már 3-0-ra vezettünk.
Fordulást követően Kovacsik és Csizek is betalált, valamint Garamgaibaatar-Szondy mindkét kapu előtt eredményes volt, előbb szépített, majd a saját hálójába pattant róla a játékszer.
Ezzel a 6-1-es győzelemmel, a DMTK feljött a tabellán a hatodik helyre.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...