Utánpótlás hírek - hétvégi eredmények

Ezen a hétvégén csupán négy utánpótlás mérkőzése volt a DMTK-nak, hiszen csak az U12, az U13, az U14 és az U15 lépett pályára.

- Az U12 nyert a Biatorbágy ellen, de U13-asaink vereséget szenvedtek
- Kikapott az U15 és az U14 a Kelentől

U15:
Dunaharaszti MTK - Kelen SC 1-5 (1-1)
Gólszerzőnk: Fekete R. 21.p
DMTK: Nagy L., Csörgő, Tóth R., Bedő, Kozma B. (Aczberger 51.p), Bednanics, Zsidai, Olajos, Bárány, Fekete R., Reibl D. (Gacsal 62.p)
Jól kezdtünk az ötödik helyen álló Kelen ellen, hiszen Fekete R. révén a 21. percben megszereztük a vezetést. Félidő előtt kevéssel Szilas egyenlített, majd a második játékrészben Szilas még kétszer, valamint Pintér szintén két alkalommal lőtt a hálónkba, így végül a Kelen meggyőző, 5-1-es sikert aratott.

U14:
Dunaharaszti MTK - Kelen SC 0-7 (0-4)
DMTK: Nagy L., Reibl B., Pete, Bráda, Seres, Bihari (Juhász M. 41.p), Ződi S., Batiz (Szabó M. 52.p), Szabó Á., Deák, Mikó
U14-eseink szintén a Kelennel találkoztak vasárnap délelőtt. A fővárosiak pontveszteség nélkül vezetik a tabellát és a papírformát hozni is tudták a mérkőzésen. Herczeg és Bittera kétszer, Kovács L., Szendrei, valamint Pietsch egyszer-egyszer volt eredményes és végül 7-0-ra nyert a Kelen.

U13:
Dunaharaszti MTK - Viadukt SE-Biatorbágy 0-1 (0-1)
DMTK: Zelovics, Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Száva, Reibl B., Koller B., György T., Imricsák, Balogh T., Horváth D., csereként pályára lépett: Bodó
Szombaton délután a Biatorbágy csapatát látta vendégül U13-as együttesünk. A találkozón sokáig a mi akaratunk érvényesült, de a 27. percben Kuti révén vendégeink kerültek előnybe. Fordulást követően rengeteg helyzetet alakított ki a DMTK, de ezek rendre kimaradtak, így ezúttal pont nélkül maradtunk.

U12:
Dunaharaszti MTK - Viadukt SE-Biatorbágy 2-1 (0-0)
Gólszerzőink: Kovacsik 32.p, Kovács N. 51.p
DMTK: Pogány, Madurovicz, Fekete I., Pap Á., Kovács N., Gerencsér, Kertész M., Csizek, Kovacsik, csereként pályára lépett: Kollár, Nagy-Kúti, Béres
U12-eseink szintén a Biatorbággyal találkoztak szombaton. Az első félidőben még nem született gól, viszont fordulást követően Kovacsik góljával mi kerültünk előnybe. Nem sokkal később Varga-Kiss egyenlített, ám a hajrában Kovács N. lőtt a hálóba és ezzel itthon tartottuk a három pontot.

Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...