Utánpótlás hírek - hétvégi eredmények

Ezen a héten aktívak voltak utánpótlás csapataink, hiszen az U13 nagypályás bajnoki mérkőzést pótolt hétközben, míg az U15, az U14, az U13 és az U12 futsal találkozókon lépett pályára hétvégén.

- Győzött az U15, kikapott az U14 a Futsal7végén
- Mindhárom meccsét megnyerte az U13, 4-ből 3-at nyert az U12 

Nagypálya:
U13:
UTE - Dunaharaszti MTK 11-0 (5-0)
DMTK: Zelovics, Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Madurovicz, Reibl B., György T. Gerencsér, Lengyel Sz., Száva, Horváth D., csereként pályára lépett: Szegvári, Bodó, Koller B., Balogh T., Kovacsik
Az őszről elhalasztott UTE elleni mérkőzését a héten pótolta be U13-as csapatunk. Sajnos, a hazaiak sok esélyt nem adtak a mieinknek, mert az összecsapást végig uralva, 11-0-ra győztek ellenünk.

Futsal:
U15 I. osztály Futsal7vége 10. forduló
Dunaharaszti MTK - Ikarus BSE "Fehér" 13-2 (6-2)
Gólszerzőink: Zsidai 3.p, 4.p, 23.p, Bednanics 8.p, Kozma 10.p, Bedő 10.p, 12.p, 36.p, Tóth R. 22.p, Aczberger 28.p, 39.p, Fekete 34.p, Csörgő 39.p
DMTK: Nagy L., Csörgő, Bedő, Zsidai, Fekete, csereként pályára lépett: Tóth R., Kozma, Bednanics, Aczberger
U15-öseink nem adtak esélyt sem az Ikarusnak, mert a mérkőzést végig kézben tartva, magabiztos játékkal, 13-2-re nyertünk. Góljainkon Zsidai (3), Bedő (3), Aczberger (2), Bednanics (1), Kozma (1), Tóth R. (1), Fekete (1) és Csörgő (1) osztozkodtak.

U15 II. osztály Futsal7vége 10. forduló
Dunaharaszti MTK - Monori SE 0-12 (0-6)
DMTK: Deák, Pál, Szabó M., Mikó, Földi, csereként pályára lépett: Berecz, Seres, Ződi S., Batiz, Szabó Á.
U14-eseink a már szinte tornagyőztesnek tekinthető Monorral találkoztak. Hiába voltunk a mezőnyben egyenrangú ellenfelek, a gólokat riválisunk szerezte és 12-0-ra győzött.

U13 I. osztály Futsal7vége 3. forduló
U13-asaink három mérkőzést játszottak szombaton.
Dunaharaszti MTK - UFC Gyömrő I 3-2 (2-0)
Gólszerzőink: Juhász M. 6.p, Horváth D. 10.p, György T. 23.p
DMTK: Zelovics, Juhász M., Bodó, Reibl B., Koller B., csereként pályára lépett: György T., Horváth D.
Az első mérkőzés kiélezett küzdelmet hozott, amelyen Juhász M. és Horváth D. góljaira még válaszolt a Gyömrő, de György T. révén megszereztük a győztes találatot és 3-2-re nyertünk.

UTE II - Dunaharaszti MTK 2-3 (0-2)
Gólszerzőnk: Reibl B. 13.p, 26.p, 28.p
DMTK: Zelovics, Juhász M., Reibl B., Koller B., György T., csereként pályára lépett: Bodó, Horváth D.
Az UTE II ellen hasonló volt a játék képe, mi irányítottunk és Reibl B. háromszor is a kapuba lőtt, a lila-fehéreknek ezúttal pedig csak a szépítésre futotta.

Dunaharaszti MTK - Gödöllői SK U13 4-1 (2-1)
Gólszerzőink: György T. 7.p, Koller B. 11.p, 19.p, Horváth D. 28.p
DMTK: Zelovics, Juhász M., Reibl B., Koller B., György T., csereként pályára lépett: Bodó, Horváth D.
Utolsó szombati meccsén a Gödöllő ellen végig magabiztosan játszva, Koller B. duplájával és György T., valamint Horváth D. egy-egy góljával 4-1-re nyertünk.

U13 II. osztály Dél, 4. forduló
U12-es csapatunk vasárnap lépett pályára, ezúttal három alkalommal is.
Darazsak SE - Dunaharaszti MTK 0-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Kovács N. 27.p
DMTK: Selmeczi, Nagy Á., Pap Á., Kovács N., csereként pályára lépett: Madurovicz, Varsányi G., Gerencsér, Száva, Kovacsik
A Darazsak SE-vel egy kiélezett mérkőzést játszottunk, amelyet Kovács N. hajrában szerzett góljával 1-0-ra nyertünk meg.

Dunaharaszti MTK - Taksony SE "Zöld" 1-0 (1-0)
Gólszerzőnk: Varsányi G. 6.p
DMTK: Selmeczi, Nagy Á., Pap Á., Kovács N., Balogh T., csereként pályára lépett: Madurovicz, Varsányi G., Gerencsér, Száva, Kovacsik
A Taksony SE "Zöld" csapata ellen Varsányi G. már a hatodik percben betalált, a folytatásban pedig újabb gól nem született, így újra 1-0-ra győztünk.

Taksony SE "Fehér" - Dunaharaszti MTK 3-4 (2-2)
Gólszerzőink: Varsányi G. 5.p, 14.p, Kovács N. 16.p, Kovacsik 20.p
DMTK: Selmeczi, Nagy Á., Pap Á., Kovács N., Balogh T., csereként pályára lépett: Madurovicz, Varsányi G., Gerencsér, Száva, Kovacsik
A Taksony SE "Fehér" csapatával gólzáporos mérkőzést vívtunk. Varsányi G. kétszer, Kovács N. és Kovacsik pedig egy-egy alkalommal lőtt a kapuba, amire a Taksony háromszor tudott válaszolni, és ezzel 4-3-ra a DMTK nyert.

FC Dabas - Dunaharaszti MTK 7-0 (4-0)
DMTK: Selmeczi, Nagy Á., Pap Á., Kovács N., Balogh T., csereként pályára lépett: Madurovicz, Varsányi G., Gerencsér, Száva, Kovacsik
Utolsó mérkőzésén a Dabassal találkozott a DMTK. Ellenfelünk 7-0-ra győzött, ami nem is csoda, hiszen ez már a negyedik meccse volt a srácoknak, elfáradtak a nap végére.

Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...