Fölényes győzelem a Szabadkikötő ellen

Idei második felkészülési meccsén az NB III-as THSE-Szabadkikötő vendégeként lépett pályára első számú felnőtt csapatunk.

Nem sokat kellett várni az első DMTK-gólra, mert a 2. percben Búrány indítása után, Balázs R. lőtt a bal alsó sarokba. 0-1!
A 8. percben Balázs R. végzett el egy szabadrúgást a tizenhatos bal oldaláról. Nagy erejű lövése a felsőlécről pattant a kapu fölé.
A 15. percben Szántó passzolt Kunhoz, akinek első lövését még kiütötte Czerula, viszont a lecsorgót a kapuba vágta Kun. 0-2!
A 18. percben Kun ívelt be középre, ahol Simon érkezett és Balázs R. elé fejelt, de az ő lövése néhány centivel mellé szállt.
A 47. percben Simon szerzett labdát az ellenfél térfelén, majd a legjobb ütemben játszott Balázs R. elé, aki középre passzolt, az érkező Szántó pedig védhetetlenül bombázott a léc alá. 0-3!
A 77. percben Szmola élesen belőtt szögletét a hosszú oldalon Pesti csúsztatta a léc alá. 0-4!
A lefújás előtt nem sokkal egy gyors kontra végén védett nagyot Palásthy, ám a kipattanó Varga Ö. elé került, aki a gólvonal mögé helyezett. 1-4!
Összességében még ilyen arányban is megérdemelten nyert a DMTK egy olyan mérkőzésen, amely jól szolgálta a felkészülésünket. Legközelebb szombaton, 11 órakor a Budafok II otthonában lép pályára csapatunk.
THSE-Szabadkikötő - Dunaharaszti MTK 1-4 (0-2)
Újbuda, január 20., 14:00
THSE: Czerula, Gál T., Révész, Dukát, Varga Ö., Németh A., Katona D., Marosi, Huszty, Gere, Földi, csereként pályára lépett: Tamás B., Szűcs B., Vidnyánszky Á., Fekete B., Petry, Kádas, Vidnyánszky M., Dala
DMTK: Scheilinger (Palásthy 46.p), Szalai (Vitányi 57.p), Rétsági (Wágner 46.p), Gulyás (Szmola 46.p), Kozári (Pataki 48.p), Búrány, Tóth F., Balázs R. (Szemán 57.p), Szántó, Kun (Pesti 35.p), Simon (Tóth Gy. 58.p)
Gólszerzők: Varga Ö. 88.p ill. Balázs R. 2.p, Kun 15.p, Szántó 47.p, Pesti 77.p
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...