Kikaptunk Csomádon

A Pest megyei I. osztály tizenkettedik fordulójában a Cso-Ki vendégeként lépett pályára a DMTK első számú felnőtt csapata.

Nagyon nehéz talajú pálya fogadta a csapatokat, ahol már a kezdés előtt tudni lehetett, hogy ez a találkozó leginkább a brusztolásról szól majd.
A 10. percben Tóth Gy. csúsztatott Bíró elé, ám előle az utolsó védő menteni tudott, majd Bíró beadására robbant be Tóth Gy., viszont Szücs M. lehúzta a labdát.
A 21. percben egy előre ívelt labdával Tóth Gy. lépett ki, de nagyerejű lövését Szücs M. lábbal védte.
A 26. percben Rétsági játszott Vitányihoz, aki középre emelt, Tóth Gy. fejese viszont nem talált kaput.
A 39. percben Pataki ugratta ki Mészárost, ő pedig a kapuba helyezett, azonban a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot.
A 45. percben egy bedobás után került a csomádi Mészáros D. elé a labda, aki gondolt egyet és 28 méterről a hosszú felsőbe csavart. 1-0!
Fordulást követően próbáltunk gyorsan egyenlíteni, viszont a hazaiak rendre fel tudtak szabadítani. Az 50. percben Rétsági beadását Tóth Gy. fejelte rá, ám Szücs a helyén volt.
Az 59. percben Rétsági távolról lőtt mellé, majd Bíró beadását Szalay tűzte rá, de Szücs újra hárított.
A 74. percben egy megcsúsztatott labdánál kellett Gyatyelnak hárítania. A 81. percben óriási helyzet maradt ki: Patály bedobása után Mészáros fordulhatott kapura, azonban közeli lövése centikkel a kapu fölé szállt.
A 82. percben Mészáros emelt középre, ahol Patály fejelt a léc fölé.
A 84. percben végleg eldőlt a találkozó, amikor a játékvezető Wágnert látta szabálytalannak és büntetőt ítélt a hazaiak javára. A labda mögé Lázár állt és magabiztosan értékesítette a tizenegyest. 2-0!
A folytatásban újabb találat már nem született, így a helyzeteivel jobban sáfárkodó Cso-Ki otthon tartotta mindhárom bajnoki pontot.
A mieink számára az eheti intézkedések után véget ért a szezon, mert az egészség megőrzését szem előtt tartva, vezetőségünk úgy döntött, hogy felnőtt csapataink már nem lépnek pályára 2020-ban.
Tavasszal nem lesz könnyű dolgunk, mert plusz három mérkőzés vár a keretre, de reméljük, hogy sikerrel vesszük az akadályokat.
Cso-Ki Sport - Dunaharaszti MTK 2-0 (1-0)
Csomád, 100 néző, vezette: Tusa Z. (Berendi T., Kányási I.)
Cso-Ki: Szücs M., Kator, Rákóczi (Grezner 77.p), Lédermayer, Füle (Zalaegerszegi 54.p), Tóth B., Lázár, Gyurok (Halász 65.p), Mészáros D. (Létai 65.p), Horváth P. (Rudolf 90.p), Vámos
DMTK: Gyatyel, Szalay, Wágner, Patály, Vitányi, Bíró (Vörös 83.p), Mendebaba, Rétsági, Pataki (Szmola 65.p), Tóth Gy. (Bábik T. 54.p), Mészáros
Gólszerzők: Mészáros D. 45.p, Lázár 84.p (11-esből)
Sárga lapok: Mészáros D. 11.p, Létai 66.p, Halász 94.p ill. Pataki 11.p, Tóth Gy. 51.p, Wágner 83.p
Halász Gyula vezetőedző: "Nagyon mélytalajú pályán játszottunk, amihez a hazaiak jobban alkalmazkodtak. Részünkről az összes gólszerzési lehetőség kimaradt, míg ellenfelünk egy távoli átlövéssel és egy értékesített büntetővel kihasználta azokat."
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...