Utánpótlás hírek - hétvégi eredmények

Az elmúlt héten a DMTK II-n és az U13-asokon kívül minden korosztályunk pályára lépett.

- Fontos U19-es siker Balatonfüreden
- Ikszelt az U17 és az U12
- Kikapott az U15 és az U14

U19:
Ikarus-Maroshegy - Dunaharaszti MTK 4-1 (2-0)
Gólszerzőnk: Bugovics Á. 62.p
DMTK: Nádas, Bugovics Á., Gosztonyi, Kovács B., Ződi M. (Glázer 56.p), Győri, Sajgó, Erdei, Olasz, Kanizsai, Németh B.
U19-eseink hétközben pótolták be az Ikarus-Maroshegy elleni bajnokijukat. A találkozót végig a hazaiak uralták és négy gólt szereztek, amire mindössze egyszer Bugovics Á. révén tudtunk válaszolni, így 4-1-es vereséget szenvedtünk.

Balatonfüredi USC - Dunaharaszti MTK 2-3 (1-1)
Gólszerzőink: Veres 12.p (öngól), Sajgó 71.p, Németh B. 80.p
DMTK: Nádas, Bugovics Á., Gosztonyi, Ződi M., Glázer (Tordai 76.p), Sajgó, Erdei, Olasz, Kanizsai, Madarász, Németh B.
Vasárnap a harmadik helyen álló Balatonfüredhez látogattak U19-eseink. Korán vezetéshez jutottak a hazaiak, de egy öngóllal gyorsan egyenlítettünk.
A második játékrészben ismét a hazaiak lőttek gólt, azonban a hajrában előbb Sajgó egalizált, majd Németh B. révén a győzelmet is megszereztük, ezzel fontos három ponttal gazdagodtunk.

U17:
Balatonfüredi USC - Dunaharaszti MTK 1-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Vámos 77.p
DMTK: Kozma M., Király, Piri B., Bugovics B. (Szilágyi B. 68.p), Kovács B., Vámos, Aczberger (Béla 56.p), Olajos (Bedő 46.p), Tóth Zs., Koller, Csörgő
U17-eseink kiélezett mérkőzést játszottak Balatonfüreden. A vezetést a második játékrész elején a hazaiak szerezték meg, de a 77. percben Vámos góljával egyenlítettünk és döntetlenre mentettük az összecsapást.

U15:
Dunaharaszti MTK - Főnix-Gold FC 2-4 (2-3)
Gólszerzőink: Fekete R. 28.p, Zsidai 37.p
DMTK: Nagy L., Tóth R., Bedő, Kozma B. (Bárány 55.p), Bednanics, Aczberger (Gacsal 66.p), Zsidai, Kovács B., Olajos, Fekete R., Reibl D.
U15-öseink a jó erőkből álló Főnixet látták vendégül hétvégén. A mieink részéről Fekete R. és Zsidai is a kapuba talált, azonban a vendégek négy alkalommal lőttek gólt, így 4-2-re kikaptunk.

U14:
Dunaharaszti MTK - Főnix-Gold FC 2-5 (1-3)
Gólszerzőink: Lengyel 36.p, Mikó 75.p
DMTK: Nagy L., Reibl B., Pete (Batiz 15.p), Bráda, Seres, Bihari, Szabó M., Lengyel (Ződi S. 62.p), Szabó Á. (Mikó 41.p), Deák (Juhász 51.p), Tóth P.
U14-eseink szintén a remek játékerőt képviselő Főnixet látták vendégül. Kiélezett összecsapáson Lengyel és Mikó is lőtt egy-egy gólt, de a vendégeknek ötször sikerült betalálniuk, amivel 5-2-re legyőztek bennünket.

U12:
Budaörs - Dunaharaszti MTK 1-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Madurovicz 51.p
DMTK: Pogány, Nagy-Kúti, Madurovicz, Varsányi G., Nagy Á., Pap Á., Kovács N., Gerencsér, Kovacsik, csereként pályára lépett: Kertész, György Sz.
U12-eseink a Budaörs ellen játszottak hétvégén. A vezetést ugyan a hazaiak szerezték meg az első játékrészben, de fordulást követően Madurovicz góljával egyenlítettünk és egy pontot hazahoztunk Budaörsről.

Hajrá DMTK!

 

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...