Utánpótlás és DMTK II hírek - hétvégi eredmények

Utánpótlás csapataink hétvégén 3 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhettek el.

- Győzött az U17, az U14 és az u13
- Döntetlent játszott az U19
- Kikapott az U15 és az U12

Felnőtt II:
A DMTK II a hétvégén szabadnapos volt.

U19:
Diósdi TC - Dunaharaszti MTK 2-2 (1-1)
Gólszerzőink: Sajgó 7.p, Németh B. 67.p
DMTK: Horváth P., Bugovics Á., Gosztonyi, Szabó P., Glázer, Sajgó, Erdei, Tordai (Nádas 63.p), Kanizsai, Sanyó, Németh B.
U19-eseink a Diósd otthonában jól kezdtek, hiszen már a 7. percben vezettünk 1-0-ra, ám nem sokkal később érkezett a hazai válasz. A második játékrészben Németh B. találatával újra nálunk volt az előny, azonban a hajrában egyenlíteni tudott a Diósd, így 2-2-vel ért véget a találkozó.

U17:
Diósdi TC - Dunaharaszti MTK 1-2 (0-0)
Gólszerzőink: Dezső 65.p, Olasz 75.p
DMTK: Kozma M., Király, Piri B. (Béla 92.p), Kovács B., Vámos, Dezső, Tóth Zs., Győri (Bugovics B. 87.p), Koller B., Olasz, Karsádi
Izgalmas meccsen vannak túl U17-eseink. Az első játékrészben nem esett találat, majd a hazaiak vezetéshez jutottak. A folytatásban azonban magára találtak a mieink és Dezső révén előbb egyenlítettünk, majd Olasz góljával a győzelmet is megszereztük Diósdon.

U15:
Dunaharaszti MTK - Budaörs 2-4 (0-1)
Gólszerzőink: Olajos 72.p, 80.p
DMTK: Nagy L., Csörgő, Tóth R., Bedő, Kozma B. (Gacsal 67.p), Bednanics, Zsidai, Kovács B., Olajos, Reibl D., Fekete R.
U15-öseink a Budaörsöt látták vendégül hétvégén. Jól kezdett a vendég gárda, hiszen Varga D. és Jován is duplázni tudott. A hajrában a mieink erejéből egy Olajos duplára futotta, amivel csak kozmetikázni tudtunk az eredményen, mert ezúttal 4-2-es vereséget szenvedtünk.

U14:
Dunaharaszti MTK - Budaörs 4-1 (2-0)
Gólszerzőink: Tóth P. 15.p, 66.p, 78.p, Seres 22.p
DMTK: Nagy L., Pál, Pete, Bráda, Seres, Szabó M., Batiz, Szabó Á., Deák (Berecz 58.p), Tóth P., Földi (Mikó 54.p
U14-eseink szintén a Budaörssel találkoztak. A mieink végig uralták a találkozót, Tóth P. háromszor, míg Seres egyszer volt eredményes, amire egy alkalommal érkezett válasz, vagyis 4-1-re nyertünk.

U13:
BVSC-Zugló - Dunaharaszt MTK 1-4 (1-2)
Gólszerzőink: Lengyel Sz. 12.p, 25.p, 60.p, Zelovics 51.p
DMTK: Szegvári, Szilágyi K., Juhász M., Dékány B., Száva, Bodó, Reibl B., Koller B., György T., Lengyel Sz., Zelovics, csereként pályára lépett: Balogh T.
U13-asaink a BVSC vendégei voltak hétvégén. Lengyel Sz. háromszor, Zelovics pedig egyszer talált a hálóba, a haziak erejéből pedig ezúttal csak a szépítésre futotta.

U12:
BVSC-Zugló - Dunaharaszti MTK 3-0 (1-0)
DMTK: Pogány, Madurovicz, Varsányi G., Nagy Á., Pap Á., Kovács N., Gerencsér, Kertész M., Kovacsik Á., csereként pályára lépett: Nagy-Kúti, Selmeczi, György Sz.
U12-eseink szintén a BVSC-hez látogattak. A hazaiak háromszor is a kapunkba találtak, amire mi nem tudtunk válaszolni, így 3-0-s vereséget könyvelhettünk el.
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...