Utánpótlás és DMTK II - hétvégi eredmények

 

Jól szerepeltek az előző héten csapataink.

- Egy lépésre az aranytól a DMTK II
- Továbbra is éremesélyes az U14
- Az U13 4., az U12 6. helyen zárt

DMTK II:
Dunaharaszti MTK II - Érdi VSE II 3-0 (3-0)
Gólszerzőink: Szinai 9.p, Schuszter 40.p, Hegyes Z. 42.p
DMTK II: Ernszt (Kristóf 80.p), Balogh T. (Varsányi Zs. 84.p), Szinai, Hegyes P., Erdélyi B. (Valkai Kristóf 78.p), Erdélyi R. (Kardos 76.p), Hegyes Z., Valkai Krisztián, Varga P. (Weiszhaupt 70.p), Serdült, Schuszter
Második számú felnőtt csapatunk az Érd II ellen már az első félidőben háromgólos előnyre tett szert, Szinai, Schuszter és Hegyes Z. egy-egy góljával. A második játékrészben megtartotta előnyét a gárda, így magabiztosan győzött.
Ha a mieink az utolsó fordulóban a Dunafüred otthonában is nyerni tudnak, akkor az első helyen zárják a bajnokságot és visszajutnak a megyei III. osztályba.

U19:
Dunaharaszti MTK - Holler UNFC 3-0 játék nélkül
Mivel a Holler U19-es csapata nem tudott kiállni Dunaharasztin, így a mieink 3-0-s gólaránnyal, három pontot szereztek.

U17:
Dunaharaszti MTK - Holler UNFC 4-2 (1-0)
Gólszerzőnk: Jakab N. 43.p, 55.p, 82.p, 88.p
DMTK: Pántya, Gosztonyi, Sulyok, Kiss B., Szabó P., Dezső, Jakab, Erdei (Mucsicska 25.p), Kun, Simon, Madarász Cs. (Glázer 60.p)
Az utolsó előtti fordulóban U17-eseink korán vezetéshez jutottak Jakab duplájával, ám fordulást követően a vendégek egyenlítettek. Hogy még se pontosztozkodással érjen véget az összecsapás, arról Jakab N. gondoskodott, mert a hajrában szerzett újabb két találatával 4-2-re győztünk.

U15:
Pénzügyőr SE - Dunaharaszti MTK 3-1 (2-1)
Gólszerzőnk: Horváth Zs. 19.p
DMTK: Bartha, Berkes (Hegedűs A. 44.p), Ungi, Koller B., Horváth Zs., Dékány B., Gyuris, Bődi, Olasz, Csoma-László, Benedek
U15-öseink a Pénzügyőr vendégeként egy gyors gólváltással kezdtek. A hazaiak még az első félidőben újra előnybe kerültek és a hajrában még egy találatot jegyeztek, így 3-1-re nyertek.

U14:
Pénzügyőr SE - Dunaharaszti MTK 0-5 (0-1)
Gólszerzőink: Losonczi 32.p, Béla 41.p, Zsigmond 50.p, 79.p, Tóth Zs. 66.p
DMTK: Apró M., Foór J., Vámos, Sutyinszky, Horváth H., Béla, Tóth Zs., Zsigmond, Szilágyi B. (Reibl D. 41.p), Losonczi, Király
U14-eseink sok esélyt nem adtak a Pénzügyőrnek, mert Zsigmond kettő, valamint Losonczi, Béla és Tóth Zs. egy-egy góljával 5-0-ra győztek, amivel továbbra is tapadnak a második helyezett CSHC-re.

U13:
BVSC-Zugló - Dunaharaszti MTK 2-2 (0-2)
Gólszerzőnk: Kiss D. 9.p, 34.p
DMTK: Hajdu B., Csörgő, Kozma, Bácsi, Nagy D., Zsidai, Kiss D., Madarász Z., Bednanics, Tóth R., Fekete, csereként pályára lépett: Nagy L., Dudás, Bárány, Gacsal, Bihari, Várady
U13-asaink az utolsó játéknapon a BVSC-hez látogattak. Kiss D. duplájával a félidőben 2-0-ra vezettünk, ám a fordulást követően egyenlített a BVSC, így döntetlennel zártuk a szezont. A mieink az egész idényben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak és az előkelő negyedik helyen fejezték be a bajnokságot.

U12:
BVSC-Zugló - Dunaharaszti MTK 1-2 (0-1)
Gólszerzőink: Bráda 21.p, Lőrinczi 47.p
DMTK: Ughy, Prommer, Pete, Bráda, Seres, Polonkai, Szabó M., Földi, Lőrinczi, csereként pályára lépett: Foór A., Batiz, Acsai D., Deák, Mikó
U12-eseink szintén a BVSC-vel találkoztak utoljára. A mieink Bráda és Lőrinczi révén két gólt is szereztek, amire a hazaiak csak egyszer válaszoltak. A 2-1-es győzelmünk pedig azt jelenti, hogy a hatodik helyen zártuk a bajnokságot.
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...