Fájó vereség a Ménfőcsanaktól

Az NB III Nyugati csoport huszonhetedik fordulójában a Ménfőcsanakot látta vendégül első számú felnőtt csapatunk.

Az első helyzetre a 8. percig kellett várni. Ekkor Hajdu beadására Dallos robbant be, de a labdát már nem sikerült a kapu felé irányítania.
Válaszképp Böcskey távoli lövése szállt fölé.
A 16. percben Füredi szabadrúgása tévesztett célt, majd egy jobb oldali beadásra Böcskey robbant be, de fejese mellé repült.
A 25. percben Serfőző lőhetett jó helyzetből, azonban Gyatyel bravúrral védeni tudott.
A 34. percben egy kapu előtti kavarodás végén a berobbanó Nichenko előtt kevéssel szállt el a labda.
A 37. percben Németh L. beívelését Böcskey csúsztatta mellé, míg a félidő zárásaképp Bíró tálalt Kovács elé, viszont 16 méteres lökete fölé szállt.
Az 53. percben előnyhöz jutott a vendég gárda: egy jobb oldali beadásra a hosszú oldalon Nagy B. érkezett és közvetlen közelről a hálónkba passzolt. 0-1!
Az 59. percben egyenlíthettünk volna, amikor Dallos élesen beadott labdáját Kovács mellé vágta.
A 69. percben Mendebaba tört be a tizenhatoson belülre és az éles szögből leadott kísérletét Ficsór bravúros mozdulattal, lábbal hárította.
A 73. percben egy gyors vendég akció végén egy jobb oldali passzra Kószás érkezett és nagy erővel bombázott a léc alá. 0-2!
A 84. percben egy lecsorgó labdát Szalai lőtt a hálónkba. 0-3!
A 89. percben jött a kegyelemdöfés, amikor Serfőző került helyzetbe és nem hibázott, a hálónkba lőtt. 0-4!
A 4-0-s vereséggel egy helyet rontottunk a tabellán, mivel jelenleg a tizenharmadik helyen állunk, de az utolsó három meccsünk nehéz és nagyon fontos lesz: a III. Kerülethez és a Szabadkikötőhöz idegenbe utazunk, míg a bajnokság utolsó meccsén a bajnok Ajkát látjuk vendégül.
Dunaharaszti MTK - Ménfőcsanak ESK 0-4 (0-0)
Dunaharaszti, 200 néző, vezette: Kátai G. (Skover P., Pipicz N.)
DMTK: Gyatyel, Hajdu (Szalánszki 57.p), Farkas P. (Mészáros 82.p), Honti, Márton, Dallos, Gacsal, Kovács G. (Vitányi 76.p), Mendebaba, Bíró, Nichenko
Ménfőcsanak: Ficsór, Czanik, Böcskey (Szalai 79.p), Németh L., Serfőző, Kelemen, Füredi, Gyagya, Kószás (Németh B. 86.p), Kőris (Nagy B. 46.p), Koncsag
Gólszerzők: Nagy B. 53.p, Kószás 72.p, Szalai 84.p, Serfőző 89.p
Sárga lapok: Dallos 51.p, Hajdu 54.p, Szalánszki 88.p ill. Kószás 47.p, Böcskey 65.p
Króner Péter vezetőedző: "60 percig kiegyensúlyozott mérkőzés zajlott a pályán, és több helyzetünk is volt, de a második gól után már kinyíltunk és átrohant rajtunk a Ménfőcsanak."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...