Utánpótlás és DMTK II - hétvégi eredmények

 

A felnőtt csapat mellett, tartalék együttesünk, az U19, az U17, az U15, az U14 és az U13 is győzött, így százszázalékos hétvégét produkált a DMTK.

- Újabb lépést tett a DMTK II a bajnoki cím felé!
- Fontos meccset nyert meg az U15 és az U14
- Könnyed U19-es és U17-es győzelem
- U13-asaink az UTE legyőzésével már biztosan negyedik helyen zárnak az I. osztályban!

Felnőtt II:
Szigetcsép SC - Dunaharaszti MTK II 0-5 (0-2)
Gólszerzőink: Balogh T. 16.p, Szinai 43.p, Hegyes Z. 61.p, 73.p, Erdélyi B. 87.p
DMTK II: Ernszt, Balogh T., Szinai, Hegyes P., Erdélyi B., Erdélyi R., Hegyes Z., Valkai K., Varga P., Schuszter, Serdült (Keszthelyi 78.p)
Szigetcsépen lépett pályára az első helyen álló DMTK II. A mieink meggyőző játékkal, Hegyes Z. kettő, Balogh T., Szinai és Erdélyi B. egy-egy góljával magabiztos, 5-0-s győzelmet arattak és egy lépéssel közelebb kerültek az aranyéremhez.

U19:
Százhalombattai VUK SE - Dunaharaszti MTK 1-4 (0-2)
Gólszerzőink: Horváth Á. 7.p, Juhász D. 12.p, Kaltenecker 48.p, Márton N. 84.p
DMTK: Boros, Márton N., Weiszhaupt, Horváth Á., Pongrácz, Horváth T., Adorján, Kaltenecker, Knul (Hajdú J. 52.p), Juhász D., Gogán
U19-eseink a Százhalombatta otthonában magabiztosan játszottak, Horváth Á. és Juhász D. góljával a szünetre kétgólos előnyre tettek szert. A második játékrészben Kaltenecker és Márton N. is a kapuba talált, így 4-0-ra győztünk.

U17:
Százhalombattai VUK SE - Dunaharaszti MTK 0-12 (0-6)
Gólszerzőink: Jakab N. 5.p, 8.p, 9.p, 23.p, Simon B. 15.p, 41.p, 90.p, Dezső 55.p, 81.p, Nádas 71.p, Gosztonyi 73.p, Kiss B. 73.p
DMTK: Pántya, Gosztonyi, Sulyok, Berkes (Glázer 46.p), Kiss B., Szabó P., Dezső, Jakab N., Mucsicska (Nádas 61.p), Kun, Simon B.
U17-eseink a tabella alsó felében tanyázó Százhalombatta ellen, tudatos futballal 12-0-ra győztek. A nehéz helyzetben lévő hazaiakat Jakab négyszer, Simon háromszor, Dezső kétszer, Nádas, Gosztonyi és Kiss B. pedig egyszer-egyszer mattolta.

U15:
Dunaharaszti MTK - ESMTK 3-2 (1-0)
Gólszerzőink: Csoma-László 17.p, 70.p, Olasz 65.p
DMTK: Bartha, Berkes, Horváth Zs., Dékány B., Gyuris, Marlyin, Olasz, Hegedüs, Csoma-László, Dezső, Benedek
U15-öseink nagy csatát vívtak az ESMTK-val, hiszen Csoma-László góljával korán vezetéshez jutottunk, ám a vendégek fordítani tudtak. Az utolsó negyedórában viszont Olasz révén előbb egalizáltunk, majd Csoma-László második találatával a győzelmet is kicsikartuk.

U14:
Dunaharaszti MTK - ESMTK 2-0 (1-0)
Gólszerzőink: Bárány 5.p, Tóth Zs. 75.p
DMTK: Apró M., Foór J., Vámos, Bárány (Béla 65.p), Horváth H., Kiss D., Tóth Zs., Zsigmond, Losonczi, Király, Fekete (Szilágyi B. 50.p)
U14-eseink az ötödik percben Bárány révén kerültek előnybe az Erzsébet ellen, míg a hajrában Tóth Zs. büntetőből döntötte el végképp a három pont sorsát. Győzelmével megerősítette harmadik helyét csapatunk, amit remélünk sikerül megtartaniuk a srácoknak a bajnokság végéig.

U13:
Dunaharaszti MTK - UTE 3-0 (1-0)
Gólszerzőink: Kiss D. 19.p, 36.p, Szili 38.p (öngól)
DMTK: Apró M., Csörgő, Kozma, Bácsi, Reibl D., Nagy D., Zsidai, Kiss D., Madarász Z., Tóth R., Fekete, csereként pályára lépett: Dudás, Bárány, Gacsal, Sutyinszky, Várady
U13-asaink az UTE ellen Kiss D. kettő találatával, valamint egy vendég öngól segítségével 3-0-s győzelmet arattak, így az utolsó forduló eredményétől függetlenül a negyedik helyen zár a DMTK az I. osztályú bajnokságban, ami nagyon nagy dolog egy olyan csoportban, ahol többek között a Vasas, a Ferencváros és az UTE is megtalálható.

Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...