Kikaptunk a BKV-tól

Az NB III Nyugati csoport huszonötödik fordulójában a BKV Előrével mérte össze erejét első számú felnőtt csapatunk.

Rémálomszerűen kezdődött a találkozó, hiszen már az első percben gólt kaptunk: egy jobb oldali beadásra Balogh B. robbant be és az ötös vonaláról a hosszú alsóba pörgetett. 0-1!
Válaszképp Farkas P. távoli próbálkozása szállt mellé.
A 9. percben Szalánszki lövése egy lábról vágódott Bíró elé, aki 14 méterről alig bombázott fölé.
Sorba jöttek a DMTK helyzetek, azonban nem találtuk a rést a jól záró vendég reteszen. A 21. percben Szalánszki beadását Nichenko fejelte kapura, viszont Palásthy lehúzta a próbálkozást.
A 39. percben Márton beadását Bíró lőtte kapura, ám Palásty ismét védett.
A 42. percben újra Bíró próbálkozott, de kettejük csatáját ezúttal is Palásthy nyerte. Néhány pillanattal később Farkas beívelését Rétsági emelte fölé, míg a félidő lezárásaképp Mendebaba kísérletét fogta Palásthy.
A második játékrészre sem változott a játék képe, a mieink támadtak, míg a BKV védekezett.
Az 51. percben Márton lőtt mellé, majd Márton próbálkozását húzta le Palásthy.
A 66. percben Szalánszki beadását Márton tűzte kapura, amit újra megfogott a vendég kapus.
A 71. percben szöglethez jutott a BKV Előre. Szegő tekerte be a sarokrúgást úgy, hogy a labda a szél segítségével a léc alá vágódott. 0-2!
Ezután a mieink újra kapujuk elé szegezték a vendégeket, de a fővárosiak jól álltak a lábukon és nem tudtunk a hálójukba találni.
Egy olyan mérkőzésen szenvedtünk 2-0-s vereséget, amelyet több góllal kellett volna megnyernünk.
Az eredmények úgy alakultak a csoportunkban, hogy jelenleg a Dunaharasztinak, a Csepelnek, az Andráshidának, a MOL Vidi II-nek és a Pénzügyőrnek egyaránt 24, míg a Sárvárnak 25 pontja van.
Szoros a mezőny és a mieink számára ismét egy nagy csata közeleg, hiszen vasárnap 17 órakor az Andráshida otthonában lépnek pályára, amely újra egy igazi élet-halál harc lesz...
Dunaharaszti MTK - BKV Előre 0-2 (0-1)
Dunaharaszti, 150 néző, vezette: Hanyecz B. (Csóra Sz., Belicza B.)
DMTK: Gyatyel, Gacsal, Honti, Dallos, Bíró (Kovács G. 84.p), Mendebaba, Farkas (Mészáros 75.p), Rétsági, Márton, Szalánszki (Torkos 81.p), Nichenko
BKV: Palásthy, Girán, Irmes (Györe 76.p), Szedlacsek, Tóth K., Balogh B., Ferkó, Csanálosi (Szegő 63.p), Csepregi, Ihos (Sánta 63.p), Lékó
Gólszerzők: Balogh B. 1.p, Szegő 71.p
Sárga lapok: Rétsági 32.p, Honti 73.p, Gacsal 77.p
Króner Péter vezetőedző: "Ebben a félévben most játszottunk a legjobban, a legtöbb helyzetet is ezúttal alakítottuk ki, de nem tudtunk betalálni a budapestiek kapujába. Ugyanakkor megint olyan gólokat kaptunk, amilyeneket ezen a szinten nem szabadna."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...