Utánpótlás - hétvégi eredmények

 

Az előző héten már beindult utánpótlás csapataink számára is a nagyüzem, hiszen az U19, az U17, az U15, az U14, az U13 és az U12 is pályára lépett.

- Győzött az U12 és az U13 is
- Döntetlent játszott az U14
- Vereséget szenvedett az U19, az U17 és az U15 

U19:
Dunaújváros PASE - Dunaharaszti MTK 3-2 (3-2)
Gólszerzőink: Adorján 4.p, Horváth Á. 28.p
Kiállítva: Horváth T. 70.p
DMTK: Kammermann, Márton N., Horváth Á., Pongrácz, Horváth T., Adorján, Nagy A., Quanaj, Gogán, Madarász, Hajdú J. (Kanizsai 46.p)
A Dunaújváros otthonában kétszer is vezetéshez jutottak a mieink, ám mindkét alkalommal egyenlítettek a hazaiak, sőt még a győztes gólt is ők szerezték meg.

U17:
Dunaújváros PASE - Dunaharaszti MTK 9-0 (6-0)
DMTK: Pántya, Gosztonyi, Sulyok, Verpeléti, Szabó P. (Nádas 75.p), Dezső, Szalay, Erdei, Kun, Glázer (Berkes 46.p), Sipos (Olasz 67.p)
U17-eseink szintén a Dunaújváros otthonába látogattak hétvégén és sajnos, nem sok babér termett a mieink számára, mert a hazaiak kilenc találatára, egyszer sem tudtunk válaszolni.

U15:
Dorogi FC - Dunaharaszti MTK 5-0 (1-0)
DMTK: Bartha, Ungi (Hegedűs A. 41.p), Koller B. (Benedek 56.p), Horváth Zs. (Kincses 50.p), Dékány B., Gyuris, Marlyin, Sipos, Bődi, Olasz, Csoma-László
U15-öseink a Dorog vendégeként nem kezdtek rosszul, ám a hazaiaknak sikerült felőrölni a mieinket és a találkozó végére 5-0-s győzelmet harcoltak ki.

U14:
Dorogi FC - Dunaharaszti MTK 1-1 (0-1)
Gólszerzőnk: Vámos 15.p
DMTK: Juhász J., Foór J., Vámos, Bácsi (Horváth H. 58.p), Bárány, Tóth Zs., Zsigmond, Szilágyi B. (Béla 70.p), Losonczi, Király, Bednanics
U14-eseink már korán vezetéshez jutottak a Dorog vendégeként Vámos góljával, ám a hajrában egyenlített a házigazda.

U13:
Dorogi FC - Dunaharaszti MTK 0-3 (0-2)
Gólszerzőink: Zsidai 8.p, Kiss D. 13.p 57.p
DMTK: Apró M., Csörgő, Kozma, Nagy D., Zsidai, Kiss D., Madarász, Dudás, Sutyinszky, Tóth R., Várady, csereként pályára lépett: Földi, Bedő, Gacsal H.,
U13-asaink meggyőző játékkal rukkoltak elő Dorogon és Zsidai egy, valamint Kiss D. két góljával meggyőző, 3-0-s sikert arattak.

Dunaharaszti MTK - Soroksár SC 5-1 (2-0)
Gólszerzőink: Kiss D. 13.p, 37.p, 43.p, Bárány 26.p, Tóth R. 35.p
DMTK: Apró M., Csörgő, Kozma, Bácsi, Reibl D., Nagy D., Zsidai, Kiss D., Madarász, Bárány, Tóth R., csereként pályára lépett: Dudás, Gacsal H., Sutyinszky, Várady
A DMTK U13 szerdán délután lejátszotta a Soroksár elleni mérkőzését is, amelyen ellenállhatatlan produkcióval rukkolt elő a csapat. Kiss D. 3, Bárány és Tóth R. egy-egy találatára csak egyszer tudott válaszolni a Soroksár, így 5-1-re nyertünk és megerősítettük negyedik helyünket a tabellán.

U12:
Dorogi FC - Dunaharaszti MTK 1-2 (1-1)
Gólszerzőnk: Seres 10.p, 37.p
DMTK: Hajdu B., Lőrinczi, Seres, Bihari, Foór A., Batiz, Reibl B., Acsai D., Deák, csereként pályára lépett: Ughy, Prommer, Pete, Mikó
U12-eseink is sikerrel jártak a Dorog otthonában, mert ugyan a hazaiak Seres első találatára még válaszoltak, a másodikra viszont már nem tudtak, így 2-1-re nyertünk.

Dunaharaszti MTK - Soroksár SC 0-0 (0-0)
DMTK: Ughy, Seres, Foór A., Polonkai, Batiz, Reibl B., Acsai D., Deák, Földi, csereként pályára lépett: Hajdu B., Pete, Bráda, Bihari, Mikó
U12-eseink is szerda délután játszottak a Soroksárral. Izgalmas, nagy csatát hozott a mérkőzés, de a kapuba ezúttal egyik csapat sem talált be. 

Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...