Bemutatkoznak új igazolásaink

 

Ahogy az lenni szokott minden átigazolási időszakban, néhány játékos elhagyta a DMTK-t, míg a helyükre új labdarúgók érkeztek hozzánk a tavaszi folytatásra.

Őszi csapatunkból távozott Kovács Dániel (abbahagyta), Rusvay Gergely (Berkenye), Ferenczi Máté (Dunavarsány), Rebecsák Szilárd (Dunavarsány), Nyéki Márk (Vecsés), Tamás Dávid (Vecsés). Nekik sok sikert kívánunk a további pályafutásukhoz.
Érkeztek: (Az érkezőink egy-egy mondatban megfogalmazták miért igazoltak Dunaharasztira és mi a céljuk a csapattal)

Nichenko Igor (1992.07.07.) támadó Kozármisleny
"Pestre költöztem és ezáltal pesti vagy Pest környéki csapathoz akartam igazolni. Azért jöttem Dunaharasztiba, mert az összes ajánlat közül ezt tartottam a legjobbnak. Jelenleg, ha újból választhatnék a lehetőségeim közül, ugyanígy a DMTK mellett döntenék. A cél az, hogy minimum annyit tudjak hozzátenni a csapathoz, mint amennyi kell ahhoz, hogy jövőre is NB III-sok lehessünk."
Torkos Attila (1994.04.16.) támadó Taksony
"Jókat hallottam a csapatról és a stábról. Az előző félévem nem úgy sikerült, ahogy terveztem. Szeretnék minél többet játszani, remélem sikerül hozzá segítenem gólokkal vagy gólpasszokkal a csapatot a bennmaradáshoz, mert nem tükrözi az együttes valós tudását a tabellán elfoglalt hely."
Mózer Olivér (2000.01.11.) kapus Szent István, Újbuda
"Nekem mindenképp előrelépés, sokat tudok itt fejlődni. Ezenkívül segíteni szeretném a csapatot és remélem, hasznos tagja tudok lenni. Minél többet szeretnék pályára lépni és jó teljesítményt nyújtani."
Honti Attila (1993.12.27.) védő Érd
"Az őszi szezon folyamán sajnálatos módon ismét térdsérülést szenvedtem és az érdi vezetőség úgy gondolta, hogy tavasszal nem számítanak rám. Króner Pétert régóta ismerem és most megkeresett, hogy nem játszanék-e Harasztin. Igazából az egyéni céljaimnak tökéletesen megfelel, mert minél többet szeretnék játszani és felépíteni magam, másrészt egy kiesés elől menekülő csapatban nagy felelősség lesz rajtam is, de igyekszem megbírkózni vele és a játékommal hozzájárulni ahhoz, hogy bent maradjon a csapat."
Hajdu István (1992.09.15.) védő Füzesgyarmat

"Budapestre költöztem ezért is döntöttem úgy, hogy a közelben szeretnék csapatot találni. Nagyon örülök, hogy Dunaharasztira sikerült igazolnom, mert itt megkapom a kellő bizalmat ahhoz, hogy jó teljesítményt nyújthassak és játékommal hozzá tudjam segíteni a csapatot a bent maradáshoz."

A DMTK 2018-19-es tavaszi kerete:
Kapusok: Gyatyel Norbert, Mózer Olivér
Mezőnyjátékosok: Dallos Gábor, Gacsal Norbert, Rétsági Ákos, Kovács Gergely, Hegedűs Ádám, Mészáros Dániel, Bíró Tamás, Farkas Péter, Mendebaba Szása, Vitányi Gergő, Szalánszki Bálint, Márton Dávid, Honti Attila, Nichenko Igor, Hajdu István, Torkos Attila

Hajrá DMTK! 

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...