Újabb három felkészülési meccsen van túl a DMTK

NB III-as csapatunk az elmúlt tíz napban három meccset játszott le.

A BVSC nagy álmokat szövögető csapatával izgalmas csatát vívtunk. A jelenleg ugyan még BLSZ II. osztályú együttes keretét, szinte csak egykori NB III-as futballisták alkotják.
A vendégek előbb kezdik meg a szezont, így már jóval élesebbek voltak és egy lecsorgó labdából, valamint egy jól eltalált szabadrúgásból szerzett találattal 2-0-ra győztek.
Dunaharaszti MTK - BVSC 0-2 (0-2)
DMTK: Gyatyel, Kovács G., Farkas P., Hajdu, Dallos, Hegedűs, Rétsági, Vitányi, Szalánszki, Mészáros, Nichenko, csereként pályára lépett: Boros, Adorján, Gacsal, Schuszter, Honti, Márton

Az NB III-as SZEOL-lal egy pörgős, jó meccset játszottak a mieink. A 60. percben mi szereztünk vezetést, amikor Dallos passzát Nichenko váltotta gólra. 1-0!
A válasz azonban nem váratott sokat magára, mert öt perccel később egy bedaást követően egyenlített a szegedi csapat (1-1), míg a 75. percben egy gyors kontra végén a győztes gólt is megszerezték. 1-2!
Dunaharaszti MTK - SZEOL SC 1-2 (0-0)
DMTK: Gyatyel, Kovács G., Honti, Rétsági, Márton, Gacsal, Dallos (Mészáros 67.p), Farkas, Vitányi, Mészáros (Szalánszki 55.p), Nichenko

Az elmúlt héten csak egy edzőmeccse volt a csapatnak, mert hétközben napi két edzéssel készült a keret a tavaszi folytatásra.
A szombati Dabas elleni mérkőzésen már érződött, hogy kezd formába lendülni a gárda.
A remek erőkből álló hazaiak ellen a 20. percben szereztünk vezetést. Ekkor Márton bedobását Nichenko csúsztatta Mészáros elé, aki védőjét becsapva lőtt a rövid alsóba. 0-1!
A 45. percben Bíró remek keresztlabdáját Kovács G. vette le, majd a tizenhatos vonaláról, nagy erővel a hosszúba bombázott. 0-2!
A 65. percben egy szabadrúgást követően fejesből szépített a Dabas (1-2), míg a 85. percben a lesen álló hazai támadót találta meg a játékszer, aki a kapuba lőtt, kialakítva ezzel a 2-2-es végeredményt.
FC Dabas - Dunaharaszti MTK 2-2 (0-2)
DMTK: Gyatyel (Mózer 46.p), Hajdu, Honti, Rétsági (Dallos 46.p), Márton, Farkas P., Gacsal, Kovács G. (Juhász D. 55.p), Mészáros (Torkos 46.p, Bíró, Nichenko

Már csak két hét van hátra a bajnokság rajtjáig és az előttünk álló rövid időszakban még két mérkőzése lesz a mieinknek.
Szerdán 18 órától a Paks II-t, míg szombaton 10 órától az Iváncsát látjuk majd vendégül.

Hajrá DMTK!

 

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...