Egy győzelem és egy vereség a heti mérleg

NB III-as csapatunk szerdán a Tököllel, míg szombaton a Dunaújvárossal mérkőzött meg.

A megyei I. osztályú Tököl ellen, a 20. percben Mészáros passzolt Bíróhoz, aki egy cselt követően lőtt a kapuba. 1-0!
A 36. percben büntetőből egyenlített a vendég gárda. 1-1!
A második játékrészben sokszor forgott veszélyben a tököli kapu, ami a 85. percben érett góllá. Ekkor Nichenko került helyzetbe a tizenhatoson belül, majd a kapus mellett a hálóba helyezett. 2-1!
Dunaharaszti MTK - Tököl VSK 2-1 (1-1)
Gólszerzőink: Bíró 20.p, Nichenko 85.p
DMTK: Mózer, Kovács G., Farkas P., Honti, Márton, Bíró, Gacsal, Rétsági, Dallos, Vitányi, Mészáros, csereként pályára lépett: Boros, Hajdu I., Nichenko, Valkai, Szinai, Szalánszki, Hegedűs, Schuszter

Szombaton délelőtt a szintén NB III-as Dunaújvárossal találkoztunk foghíjas kerettel, mert Farkas P. és Vitányi megbetegedtek, míg Kovács G. iskolai elfoglaltság miatt nem tudott a csapat rendelkezésére állni. 
A mérkőzés elején több helyzete volt a vendégeknek, ám a 31. percben egy védelmi hibát kihasználva, Nichenko révén mi kerültünk előnybe. 1-0!
Fordulást követően Mundi kapott jó labdát és 14 méterről egyenlített. 1-1!
Sokáig úgy tűnt nem esik már újabb találat a meccsen, ám az utolsó negyedórában három gólt szerzett Tóth Tibor, amiből kettő erősen véleményes volt, így 4-1-re nyertek a vendégek - de az eredmény ebben a periódusban még mindig csak másodlagos. Tóth előbb egy kiugratást követően (lesről?), majd egy kapu előtti kavaradás után, valamint az utolsó pillanatban lőtt (jogtalan?) tizenegyesből bizonyult eredményesnek.  
A DMTK legközelebb csütörtökön, 19 órától a BVSC ellen lép majd pályára.
Dunaharaszti MTK - Dunaújváros 1-4 (1-0)
Gólszerzőnk: Nichenko 31.p
DMTK: Mózer (Gyatyel 46.p), Dallos, Honti (Valkai 75.p), Hajdu I., Márton, Rétsági (Schuszter 76.p), Gacsal (Szinai 85.p), Mészáros (Hegedűs 35.p), Szalánszki, Bíró, Nichenko
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...